Rulltrappor/Rullbanor

Montage, Service samt reparationer av rulltrappor/rullbanor är en mycket stor del av vår verksamhet. Totalentreprenader med container tömning, tungmontage, slutmontage, vulkning samt besiktning är vår specialitet. Vi har monterat allt från små butikstrappor med glasballustrader, till 60 meter långa heavy-duty trappor med rostfria ballustrader. Oavsett om ni är i behov av en tekniker eller ett totalåtagande så har vi resurserna.

Referensobjekt:

Reservdelar/Rulltrappor

Ni som våra kunder vet oftast hur viktigt det är för ekonomin att planera driftstoppen på Era anläggningar, och inte minst med tanke på hur miljön och energiförbrukningen kan påverkas negativt om det inte planeras. Det är oftast väldigt kostsamt att byta ut hela rulltrappan och alternativen att byta ut slitna delar kan vara minst lika bra och förlänga livslängden på just din rulltrappa med flera år för en bråkdel av priset. Vi kan med ganska kort varsel leverera alla typer av reservdelar till i stort sett alla rulltrappor oavsett vilket fabrikat det än må vara. Någon av våra duktiga tekniker planerar gärna servicen/reparationen tillsammans med Er, för att vi på ett effektivt och säkert sätt ska störa driften och kundflödet hos Er så lite så möjligt. Välkomna med Era förfrågningar och beställningar.

Gå till reservdelar

Tunggodshantering/Industriflytt

Att hantera tungt eller otympligt gods är något vi specialiserat oss på. Vi har mångårig erfarenhet och förstklassig utrustning.  Oavsett om det gäller att lyfta en press på 130 ton eller flytta ett elskåp på 150 kilo så kan ni med största förtroende vända Er till oss. Vi åtar oss även kompletta industriflyttningar med dokumentering, uppmärkning, demontage, lyft, transporter samt återmontage. Vi anpassar utförandet tillsammans med Er för att optimera projektet så att det både blir kostnadseffektivt och säkert.

Referensobjekt:

Lyft

Har Ni ett lyftproblem som måste lösas så har Ni kommit helt rätt, vi ombesörjer alla typer av lyftuppdrag. Oavsett om det behövs en mobilkran en lyftbock eller en truck för lyftet så analyserar vi problemen och tar fram den mest effektiva lösningen. Vi kan hjälpa Er med lyftkonsultationer, maskiner, personal eller hela åtagandet för projektet. Vi har lyft vindkraftverk, kylanläggningar, broar, rulltrappor och kassaskåp, ”you name it” Ni kommer garanterat inte att bli besvikna, vi löser Era lyftproblem till rätt pris på ett säkert och effektivt sätt.

Referensobjekt:

Hiss

Vi tillhanda håller fantastiskt duktiga hissmontörer med ett engagemang utöver det vanliga. När Ni fattas en montör tillfälligt eller under en längre period så är en montör från Nordic det självklara valet, oavsett om det är en nyinstallation eller en service så försöker vi anpassa oss efter Er, så att vi snabbt blir en del av teamet, vilket ofta resulterar i att effektiviteten och ekonomin i projekten bibehålls. Välkomna med Era förfrågningar.

Referensobjekt:

Transporter

Om Ni har ett transportproblem så har vi på Nordic lösningen, garanterat. Oavsett var ditt gods befinner sig så gör vi alltid vårt yttersta för att lösa transporten. Det kan gälla att frakta ett elfilter på 100 ton med lågbyggd styrande trailer från Falkenberg till Stockholm eller att frakta ett litet paket med budbil från Malmö till Göteborg, med hjälp av våra egna bilar eller någon av våra partners från vårt fantastiska kontaktnät så löser vi på ett klimatsmart sätt just din transport, där vi naturligtvis också kan ombesörja både lastning och lossning. Varmt välkomna med Era transporter.

Referensobjekt: